Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
 
 
 
Подарък - вино с етикет по поръчка!
техническа профилактика
menuLeft              
0
menuRight
 
     
 
КАТЕГОРИИ АКСЕСОАРИ ЗА ВАШИЯ ПОДАРЪК
Новогодишни и коледни опаковки и кутии Кутии за вино от дърво Торбички за бутилки вино Луксозни кутии за вино+аксесоари Двойни кутии за вино Поставки за бутилки вино Аксесоари и подаръчни комплекти Кристални чаши Чаши за бира,вино и шампанско Сервизи за ракия Картонени кутии за бутилка

Предлагаме Ви оригинални чаши за вино и бира, които ще са уникален подарък за ценителите на тези напитки. При напълване на чашите с бира ще изпъкне бутилка за бира, обърната наобратно. Чашите за вино и бира са със двойни стени и при напълването им във всяка от тях ще се открои надпис или оригинална фигура. Уникалния им дизайн ги прави оригинален и впечатляващ подарък за всеки повод. Подарък за Ваш приятел, приятелка или друг близък Ви човек. Уникален подарък за Коледа, Нова година, Свети Валентин - 14 февруари, рожден ден или друг празничен случай.
Предлагаме Ви и разнообразие от комплекти кристални чаши за вино и кристални чаши за шампанско, които са оригинален и изискан подарък за сватба, годишнина или друг празник. Комплектите чаши за вино и за шампанско са от висококачествен кристал.
Чаша - голяма бирена бутилка
Цена: 17.20 лв.
Чаша - малка бирена бутилка
Цена: 15.60 лв.
Чаша - обърната бирена бутилка
Цена: 15.00 лв.
Чаша за вино – LOVE
Цена: 19.20 лв.
Чаша за вино – Сърца
Цена: 19.20 лв.
Чаша за вино “Череп”- тип бокал
Цена: 14.20 лв.
Чаша за вино-Абстрактна-1бр.
Цена: 17.00 лв.
Чаши - Комплект шотове „Коледа”
Цена: 9.90 лв.
 
     
 

VIP-WINES.NET – оригинален подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, фирмен подарък, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!

© 2008 Vip-Wines.net. Всички права запазени. Уеб дизайн DualM studio
 
     
 
 
 
preload preload preload preload preload preload preload