Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
 
 
 
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина
Вина с фирмени етикети
Подаръци за рожден ден и юбилей
Подаръци със снимка
menuLeft              
0
menuRight
 
     
 
БОГАТ АСОРТИМЕНТ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИТЕ ПОДАРЪЦИ
Разгледайте и изберете подходящ етикет за Вашият повод-подаръци за рожден ден, подаръци за Коледа, подаръци за Нова година, подаръци за Свети Валентин, подаръци за юбилей, подаръци за сватба, подаръци за годишнина. Подаръци за мъже, подаръци за жени!


Подаръци-за-рожден-ден
Подаръци-за-рожден-ден
Подаръци-за-рожден-ден
Подаръци-за-рожден-ден
Подаръци-за-рожден-ден
Подаръци-за-рожден-ден

Влезте и разгледайте всички налични етикети.
 
Често задавани въпроси

1. Може ли за своя подарък -вино с персонален етикет, да избера дизайн на етикет за "Юбилей" и да си поръчм този етикет за кръщене, имен ден или друг повод?

2. Може ли текста изписан върху етикета за бъде заменен с друг текст?

3. За колко време става доставката на подаръци?

4. Как да направя своята поръчка за подарък?

5. Колко струва доставката?


Може ли за своя подарък -вино с персонален етикет, да избера дизайн на етикет за "Юбилей" и да си поръчм този етикет за кръщене, имен ден или друг повод?

Да. Посочените върху етикетите празници са само примерни. Всеки етикет може да бъде оформен за желан от Вас повод и празник. 

Може ли текста изписан върху етикета за бъде заменен с друг текст?

Да, просто напишете текста който искате  да е изписан на етикета, а ако желаете и от кого  и за кого е предназначено виното с персонален етикет.

За колко време става доставката на подаръци?

Доставката на Вашия подарък става до седем дни от получаване на заявката. Възможна е и експресна доставка, при възможност за включване в нашия график. Ако желаете доставката на Вашия подарък да бъде извършена на определена дата или в рамките на определен период, напишете това в полето "Допълнитилни изисквания", което ще се появи при финализиране на Вашата поръчка.

Как да направя своята поръчка за подарък?

 Може да започнете Вашата поръчка по един от следните начини:

1/избор на етикет и написване на Вашето пожелание за етикета, след което ще имате възможност да изберете вино и ако желаете кутия за вино. След това имате възможност да добавите към Вашата поръчка друго вино с етикет по поръчка или аксесоари за вино към Вашата поръчка, като натиснете бутона "Продължи да пазаруваш". 

2/избор на вино и избор на етикет и пожелание за етикета. След това ще имате възможност да изберете кутия за вино. Имате възможност да добавите към Вашата поръчка друго вино с етикет по поръчка или аксесоари за вино към Вашата поръчка, като натиснете бутона "Продължи да пазаруваш".

Когато качвате свой дизайн на етикет или снимка, моля имайте предвид следните изисквания: файла трябва да е с максимална големина 2 MB, а формата може да е един от изброените долу

JPG

GIF

PNG

AI

PSD

EPS

В случай че не желаете да поръчвате кутия, оставете отметката в полето "Без опаковка", което се намира в горната част на страницата. 

Може да поръчате и само аксесоари или кутии за вино.

След като изберете продуктите, финализирайте Вашата поръчка. Важно условие е в задължителните полета да напишете валидни данни за да може да се свържем с Вас. След като получим поръчката Ви на посочения от Вас етикет ще Ви изпратим проект на етикета за одобрение.

 

 

Колко струва доставката?

 За доставка се използва куриерска фирма "СПИДИ", като таксата е за сметка на клиента. Пратките се доставят  до поискване от офис на "СПИДИ" или до Ваш адрес.


 
     
 

VIP-WINES.NET – оригинален подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, фирмен подарък, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!

© 2008 Vip-Wines.net. Всички права запазени. Уеб дизайн DualM studio
 
     
 
 
 
preload preload preload preload preload preload preload