Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
 
 
 
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина
Вина с фирмени етикети
Подаръци за рожден ден и юбилей
Подаръци със снимка
menuLeft              
0
menuRight
 
     
 
БОГАТ АСОРТИМЕНТ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИТЕ ПОДАРЪЦИ
Разгледайте и изберете подходящ етикет за Вашият повод-подаръци за рожден ден, подаръци за Коледа, подаръци за Нова година, подаръци за Свети Валентин, подаръци за юбилей, подаръци за сватба, подаръци за годишнина. Подаръци за мъже, подаръци за жени!


Подаръци-за-рожден-ден
Подаръци-за-рожден-ден
Подаръци-за-рожден-ден
Подаръци-за-рожден-ден
Подаръци-за-рожден-ден
Подаръци-за-рожден-ден

Влезте и разгледайте всички налични етикети.
 
Доставка на подаръци-общи условия

Вашите поръчки се приемат чрез сайта и на e-mail: info@vip-wines.net 

ДОСТАВКА 
Внимание! Цената за доставката се заплаща допълнително. За доставка се използва куриерска фирма "СПИДИ"/"ЕКОНТ", като таксата е за сметка на клиента. Пратките се доставят  до поискване от офис на куриера или до Ваш адрес, с 10% отстъпка от стойността на доставката. 

Безплатна доставка за индивидуално договорени количества и цени.

ПЛАЩАНЕ

Внимание! Не се преимат / изпълнявят поръчки на лица под 18г.При определен приоритетен час за доставка - 2,40лв.,съгласно тарифата на куриера, без значение от стойността на доставката. 

Плащането се извършва чрез наложен платеж /в брой при получаването на стоката/ или предварително по банков път на следната сметка: 
Получател: ЕТ "ВИН - ЦОНЮ ВИТАНОВ" 
IBAN: BG 08 CECB 9790 1097 1392 00 
BIC: CECBBGSF 
Централна кооперативна банка 

- За въпроси, моля, обадете се на тел. 0887 374 302 или ни пишете на info@ vip-wines.net по всяко време. Ние с радост ще се отзовем! 

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА - Вашата поръчка ще бъде изпълнена до седем дни от получаване на заявката. Доставката може да бъде осъществена експресно, само при възможност за включване в нашия график – за това е необходимо да се свържете с нас на посочените телефони или да отбележите деня в който искате да получите доставката в полето "Допълнителни изисквания", което ще се появи при финализиране на Вашата поръчка, а ние ще Ви уведомим дали това е възможно. 
Доставките се извършват в работни дни, в рамките на работното време и събота до обяд. 

Ако решите да фиксирате часови интервал, доставката ще се извърши в неговите рамки (съгласно тарифата на куриера за фиксиран час се заплащат 2, 40лв.)  

 

Ако имате специални изисквания за доставката – до поискване, час на доставка и т.н., напишете това в полето “Допълнителни изисквания” при потвърждаване на поръчката. В полето “ Допълнителни изисквания” може да напишете и данните за фактурата. Ако живеете извън България и искате поръчката да бъде доставена извън страната, моля свържете се с нас за уточняване начина на доставката и плащането.
След като изберете вино, индивидуален етикет и кутия (пожелание), попълнете таблицата «Адрес на доставка», а ако имате допълнителни изисквания, опишете ги в поле "Допълнителни изисквания", след което финализирайте Вашата поръчка.
Доставката ще бъде извършена от куриер на посочения от Вас адрес /в посочения интервал за доставка – ако желаете такъв/, като предварително ще Ви изпратим проект на етикета за одобрение.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ДОСТАВКА
Ако при получаване на Вашата поръчка, установите повреда или ако забавянето на доставката не е поради причини, възникнали от Ваша страна, ние заплащаме повторната доставка.

При проблеми при доставката, моля свържете се с нас на тел.:
0887 374 302
или изпратете имейл на адрес: info@vip-wines.net

- В страницата на всяка стока представена във podaracivina.com са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта.
podaracivina.com не носи отговорност за неточности в описанието на стоката, които не касаят основните й характеристики и не претендира за изчерпателност на предоставената информация. За допълнителни въпроси и уточнения можете да изпратите запитване на посочените в секция „Контакти” форма или имейл адрес на компанията.
podaracivina.com си запазва правото без предупреждение и по всяко време да прави промени, както в дизайна на сайта, така и в неговата функционалност, промени свързани с публикуване на нови артикули, промени в описанията на самите артикули, премахване на изчерпали се артикули, промени в куриерските фирми за доставка и промени в цените.
- Когато посетите podaracivina.com или изпращате електронни писма до нас, Вие общувате с нас по електронен път. Вие се съгласявате да комуникираме с Вас по електронен път.
-- За потвърждаване на Вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас чрез Вашия имейл или по телефона, който сте посочили.
- Ако направите поръчка на артикул/и, който се е изчерпал и не е отразен по една или друга причина, като неналична стока/и, наш служител ще се свърже с Вас за доуточняване и възможност за негова замяна със сходен продукт.
- Доставката може да се получи и от друг човек, който е на посочения от Вас адрес и се съгласи да я приеме и да извърши плащането.
- За улеснение на доставката, моля посочвайте телефона на лицето, което ще получи пратката!
- Ако Получателят откаже да получи пратката, отказът му се вписва в товарителницата  и се подписва от Получателя. Отказът на Получателя да подпише се удостоверява от служител на куриерската компания.
- Не се приемат поръчки при неправилно попълнени данни за получателя или поръчващият. Системата за обработка на поръчките и анализ на риска автоматично игнорира поръчките свързани с неяснота относно име и фамилия на получателя, телефон, град, адрес, доставка.
- При начин на плащане Наложен платеж (куриер), получателят е длъжен да заплати цената на поръчката си на куриера при получаване /наложен платеж/.
- Преди да приемете пратката от куриера се уверете, че тя не е повредена, с нарушена цялост, смачкана и т.н. При проблеми с пратката, моля да се свържете с нас на момента. При невъзможност да се свържете с нас, впишете в товарителницата причината за отказа си да приемете пратката.
- podaracivina.com се задължава да използва личните данни на клиентa единствено и само за целите, предвидени в настоящите Общи условия. Ако клиентът е обявил невярна информация, това задължение се счита за невалидно.podaracivina.com  се задължава да не разкрива личните данни на клиента на трети лица, освен ако не е получил изрично разрешение от него за това, или информацията трябва да бъде предоставена на оторизирани органи по силата на българското законодателство. Магазин podaracivina.com се задължава да използва личните данни, които ни предоставяте само за следните цели - обработка на клиентска поръчка, статистически цели за подобряване работата на онлайн магазина, администриране и обслужване съдържанието на магазина.
- След като поръчате стока(и) от podaracivina.com, Вие попълвате формуляра за доставка, като към сумата за стоката Ви, се начислява и съответната сума за доставка.
- Общите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време и без предупреждение, като podaracivina.com не носи никаква отговорност, ако потребителя не се е запознал с последния вариант на Общите условия.
- За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между podaracivina.com и потребителя се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.
 
     
 

VIP-WINES.NET – оригинален подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, фирмен подарък, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!

© 2008 Vip-Wines.net. Всички права запазени. Уеб дизайн DualM studio
 
     
 
 
 
preload preload preload preload preload preload preload