Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
 
 
 
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина
Вина с фирмени етикети
Подаръци за рожден ден и юбилей
Подаръци със снимка
menuLeft              
0
menuRight
 
     
 
КАТЕГОРИИ ВИНА ЗА ВАШИЯ ПОДАРЪК
Подаръци-Червени вина Подаръци-Бели вина Розе Подаръци-Шампанско Малка бутилка вино с кутия Подаръци-Енотечни вина Подаръци-колекционни вина Керамични ритони с вино Поставки за бутилки+персонални вина Ракии Подаръчни кошници с вино

PODARACIVINA.COM Ви предлага едни от най – оригиналните и уникални подаръци – вина с индивидуален етикет! На етикетите за вино ще поставим Вашето персонални пожелания и снимки!
Вината с индивидуален етикет са подходащи подаръци за рожден ден, подаръци за Коледа, подаръци за Нова година, подаръци за 14 февруари-Св.Валентин, подаръци за имен ден, подаръци за сватба, подаръци за годишнина, подаръци за юбилей, подаръци за кръщене, подаръци за раждане на дете, подаръци за фирмен юбилей, подаръци за мъж, подаръци за жена!Персоналните вина са едни от най – оригиналните идеи за подаръци за всеки повод и празник!
Подбраните вина с индивидуален етикет са подходящи подаръци за мъже или жени, за момчета или момичета, за всеки повод и празник!
Добрите вина са едни от най - класическите и стилни подаръци. Поставяйки на бутилката вино индивидуален етикет с лично пожелание и снимка, Вие ще създадете неповторими подаръци, чрез които може да покажете своето отношение, благодарност или просто да зарадвате свой близък човек за неговия празник.
В нашите категории: „Подаръци Бели вина“, „Подаръци Червени вино“, „Подаръци Шампанско“, „Подаръци вина Розе“ може да изберете измежду сортовете каберне совиньон, мерло, гъмза, шардоне, карловски мискет, траминер и совиньон блан. Повечето от вината, са произведени в "Ловико Сухиндол", изба със сто годишна история, подбрани са за Вас от професионален енолог, а ние гарантираме за тяхното качество.
В категориите „Подаръци енотечни вина“ и „Подаръци колекционни вина“ може да изберете желана реколта измежду малкото енотечни и колекционни вина, запазени в България, произведени от първата лозаро – винарска кооперация на Балканите – „Гъмза“ - Сухиндол.
В категорията „Подаръчни кошници с персонални вина“ може да разгледате различни модели кошници с вино и шампанско, декорирани, украсени и изцяло готови да бъдат поднесени като подарък! Тези подаръци са особенно подходащи за Коледа и Нова година – 2015г., Свети Валентин, рожден ден, юбилей или друг повод!
В новата ни категория „Поставки за бутилки + персонални вина“ Ви предлагаме голямо разнообразие от стойки и поставки за вино, които са комбинирани с персонални бутилки вина.
Може да сте сигурни, че с тези подбрани и качествени вина, ще направите едни от най - уникалните подаръци!

Подарък шампанско
Цена: 7.50 лв.
Подарък шампанско
Цена: 8.50 лв.
Подарък бяло вино Шардоне
Цена: 8.80 лв.
Подарък червено вино Мерло
Цена: 8.80 лв.
Подарък червено вино Каберне Совиньон
Цена: 8.80 лв.
Подарък червено вино гъмза
Цена: 8.90 лв.
Розе - Каберне Совиньон х Каберне фран
Цена: 12.00 лв.
Подарък червено вино Каберне Совиньон "Най -поръчвани"
Цена: 14.50 лв.
Подарък червено вино Мерло
Цена: 14.50 лв.
Подарък червено вино гъмза
Цена: 14.50 лв.
Вино с кутия "Фолк фурия"
Цена: 14.80 лв.
Вино с кутия "Честит Рожден Ден"
Цена: 14.80 лв.
Вино с кутия "Честит Празник".
Цена: 14.80 лв.
Вино с кутия "Честит Юбилей"
Цена: 14.80 лв.
Подарък гроздова ракия "Ново"
Цена: 15.00 лв.
 
     
 

VIP-WINES.NET – оригинален подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, фирмен подарък, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!

© 2008 Vip-Wines.net. Всички права запазени. Уеб дизайн DualM studio
 
     
 
 
 
preload preload preload preload preload preload preload