Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
 
 
 
Подарък - вино с етикет по поръчка!
техническа профилактика
menuLeft              
0
menuRight
 
     
 
КАТЕГОРИИ АКСЕСОАРИ ЗА ВАШИЯ ПОДАРЪК
Новогодишни и коледни опаковки и кутии Кутии за вино от дърво Торбички за бутилки вино Луксозни кутии за вино+аксесоари Двойни кутии за вино Поставки за бутилки вино Аксесоари и подаръчни комплекти Кристални чаши Чаши за бира,вино и шампанско Сервизи за ракия Картонени кутии за бутилка

Поставки за бутилки вино
Богат асортимент от поставки за вина и стойки за бутилки вина. Разгледайте и изберете подходящата за Вашия подарък. Повечето от поставките за бутилки вино са изработени от масивно дърво и са в два цвята – орех и махагон, като според модела включват две, четири или шест чаши за вино.
Предлагаме и поставки и стойки за ракия, включващи комплект от шест чаши за ракия.
Поставяйки в една такава стойка, персонална бутилка вино с индивидуален етикет, на който ще поставим Ваш текст, а ако желаете и снимка, Вие ще създадете един от най - оригиналните подаръци за Ваш близък. Този подарък несъмнено ще се превърне в скъп спомен за неговия получател.
Podaracivina.com – бъдете оригинални с нашите уникални подаръци!
005-3-подарък-стойка за бутилка
Цена: 4.50 лв.
005-4-подарък-стойка за бутилка
Цена: 7.50 лв.
005-5-подарък-стойка за бутилка
Цена: 8.50 лв.
21-подарък-поставка за 3 бутилки
Цена: 15.00 лв.
21a-подарък-поставка за 9 бутилки
Цена: 25.00 лв.
21b-подарък-поставка за 3 бутилки вино
Цена: 15.00 лв.
21v-подарък-поставка за 8 бутилки вино
Цена: 25.00 лв.
25-Поставка за бутилка-Рог на изобилието
Цена: 21.80 лв.
30-Подарък – дървена поставка за бутилка вино
Цена: 30.00 лв.
34-Поставка за вино - каручка
Цена: 36.00 лв.
 
     
 

VIP-WINES.NET – оригинален подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, фирмен подарък, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!

© 2008 Vip-Wines.net. Всички права запазени. Уеб дизайн DualM studio
 
     
 
 
 
preload preload preload preload preload preload preload