Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
 
 
 
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина
Вина с фирмени етикети
Подаръци за рожден ден и юбилей
Подаръци със снимка
menuLeft              
0
menuRight
 
     
 
КАТЕГОРИИ АКСЕСОАРИ ЗА ВАШИЯ ПОДАРЪК
Новогодишни и коледни опаковки и кутии Кутии за вино от дърво Торбички за бутилки вино Луксозни кутии за вино+аксесоари Двойни кутии за вино Поставки за бутилки вино Аксесоари и подаръчни комплекти Кристални чаши Чаши за бира,вино и шампанско Сервизи за ракия Картонени кутии за бутилка

Предлагаме Ви оригинални чаши за вино и бира, които ще са уникален подарък за ценителите на тези напитки. При напълване на чашите с бира ще изпъкне бутилка за бира, обърната наобратно. Чашите за вино и бира са със двойни стени и при напълването им във всяка от тях ще се открои надпис или оригинална фигура. Уникалния им дизайн ги прави оригинален и впечатляващ подарък за всеки повод. Подарък за Ваш приятел, приятелка или друг близък Ви човек. Уникален подарък за Коледа, Нова година, Свети Валентин - 14 февруари, рожден ден или друг празничен случай.
Предлагаме Ви и разнообразие от комплекти кристални чаши за вино и кристални чаши за шампанско, които са оригинален и изискан подарък за сватба, годишнина или друг празник. Комплектите чаши за вино и за шампанско са от висококачествен кристал.
 
Чаша за вино-Абстрактна-1бр.
Цена: 17.00 лв.

Оригинален подарък за почитателите на виното. Чашата за вино е с двойно дъно, което завършва като тирбушон. Един наистина нестандартен подарък!

Характеристики:
- Чаша за вино с двойни стени;
- Вместимост – 250 мл.;
- На дъното на чашата за вино има малка точица. Тя служи за контрол на налягането между стените - не е недостатък.
- Препоръчваме миене на ръка.
- Чашата е подходяща за бяло и за червено вино.
Цена: 17.00 лв. 
 
     
 

VIP-WINES.NET – оригинален подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, фирмен подарък, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!

© 2008 Vip-Wines.net. Всички права запазени. Уеб дизайн DualM studio
 
     
 
 
 
preload preload preload preload preload preload preload