Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
 
 
 
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина
Вина с фирмени етикети
Подаръци за рожден ден и юбилей
Подаръци със снимка
menuLeft              
0
menuRight
 
     
 
БОГАТ АСОРТИМЕНТ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИТЕ ПОДАРЪЦИ
Разгледайте и изберете подходящ етикет за Вашият повод-подаръци за рожден ден, подаръци за Коледа, подаръци за Нова година, подаръци за Свети Валентин, подаръци за юбилей, подаръци за сватба, подаръци за годишнина. Подаръци за мъже, подаръци за жени!Влезте и разгледайте всички налични етикети.

ЛЮБОПИТНО
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари - Вино с индивидуален етикет!
Корпоративни подаръци - брандиране на вина с Ваш текст и фирмено лого!
Подаръци за абитуриентски бал - Вина с индивидуален етикет!
Подаръци за Гергьовден - вино с персонален етикет!
Идеи за подаръци-персонално вино с пожелание и снимка!
Подаръци за рожден ден - вина с индивидуален етикет!
Подаръци за юбилей-вино с юбилеен етикет! За 20,30,40,50,60,70,80-та год.
Подаръци за мъже-Вино с индивидуален етикет!
Подаръци за сватба - Вино с индивидуален етикет!
Подаръци за имен ден - вино с индивидуален етикет!
Подаръци за Коледа - вина с персонален етикет!
Подаръци за Коледа – Вина с индивидуален етикет!
Подаръци за рожден ден-колекционни вина от годината на раждане на рожденика!
Подаръци за кръщене. Подаръци за раждане на дете - вино с индивидуален етикет.
Подаръци за жени
Подаръци за фирмени празници-вина с персонален етикет.
Подаръци за годишнина от сватба и какво да подарим?
Първата лозаро – винарска кооперация
Един уникален сорт – Гъмза
Мисли за виното … - и защо виното е винаги скъп подарък?

 
ЛЮБОПИТНО

Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари - Вино с индивидуален етикет! 14-02-2017

Подаръци за Свети Валентин! Подаръци за 14 февруари - вино с индивидуален етикет - с Ваша снимка и пожелание.

Виното е един от класическите подаръци, особено подходящи за 14 февруари -Свети Валентин, тъй като тогава честваме и Трифон Зарезан - празника на винарите и лозарите. Вината с индивидуален етикет са оригинални подаръци за Свети Валентин за мъже и за жени! На етикета ще разположим Вашите любовни и романтични пожелания за любимия мъж или любимата жена, за приятел или приятелка, за гадже, съпруг или съпруга и ще създадем едни от най - романтичните и оригинални подаръци за Свети Валентин!

Свети Валентин е католически празник, който се празнува на 14 февруари. На тази дата влюбените изразяват любовта си един към друг и се поздравяват с пожеланието „Честит Свети Валентин“, като изпращат поздравителни картички и бонбони. Ние имаме по - нестандартни предложения за подаръци за 14 февруари - Свети Валентин -вино с индивидуален етикет, с Ваша снимка и пожелание.

Името на празника "Свети Валентин" идва от името на християнския мъченик Валентин, живял през 3-ти век. Първоначално стар римокатолически празник, той започва да се свързва с романтичната любов през Средновековието.

На 14 февруари още през 14 век започва да става традиция да се разменят любовни послания под формата на така наречените валентинки. Съвременните символи на любовта сега са сърцето и образа на крилатия Купидон. През 19 век ръчно написаните послания биват заменени от масово произвежданите готови картички. Всяка година се изпращат около 1 милиард поздравителни картички. Интересен е факта, че жените купуват около между 80 и 90% от всички валентинки.

През втората половина на 20 век установената практика на размяна на картички се разширява и се въвежда раздаването на романтични подаръци по повод Свети Валентин.

За 14 февруари Ви предлагаме уникални подаръци - вино с индивидуален етикет! Съчетайте двата празника: празника на влюбените и празника на виното, като изберете от нашите подаръци за Свети Валентин и за Трифон Зарезан – поставете Вашето пожелание, а ако желаете и снимка върху бутилка избрано вино и създайте един от най - оригиналните подаръци за 14 – ти февруари, подходящ за всички влюбени .
Вино с индивидуален етикет, на което може да поставите Вашето любовно пожелание е един от най - уникалните романтични подаръци за приятел или приятелка, подаръци за гадже, подаръци за мъж, подаръци за жена!
Изберете от нашите подаръци за Свети Валентин – поставете Вашата валентинка върху бутилка избрано вино и създайте един от най - уникалните подаръци за 14 – ти февруари за Вашия любим човек.

 

 

Разгледайте всичките ни предложения за подаръци за Свети Валентин!
Вижте най поръчваните етикети за Свети Валентин:


подаръци-вина-етикети
подаръци-вина-етикети
подаръци-вина-етикети
подаръци-вина-етикети
подаръци-вина-етикети
подаръци-вина-етикети 
     
 

VIP-WINES.NET – оригинален подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, фирмен подарък, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!

© 2008 Vip-Wines.net. Всички права запазени. Уеб дизайн DualM studio
 
     
 
 
 
preload preload preload preload preload preload preload